Alles op Orde
Professional Organizer 


 

  

Wat ik voor je kan doen:


Particulier

Administratie

Ben je het overzicht kwijt? Kun je papieren niet vinden als je ze nodig hebt? Lastig, maar er is een oplossing.

Samen zorgen we dat alles op de juiste plek komt en maken we een systeem waar jij zelf je weg in kunt vinden.  En tijd overhoud voor andere dingen.  Alles wat je nodig hebt is een beetje hulp en een paar mappen.

Opruimen

Is het een chaos in je huis, je administratie een rommeltje en kun je door de spullen het huis niet meer zien?

 Ik kan je helpen. Door in kleine stapjes door de rommel heen te gaan, komt de orde weer te voorschijn. Dit zorgt ook voor rust in je hoofd.

Verhuizing

Er komt nogal wat op je af als je gaat verhuizen. Inpakken, opzeggingen, aanmeldingen voor je nieuwe huis, etc. Met een juiste aanpak komt het allemaal goed. Ook voor het opruimen van het huis dat je wilt verkopen, kun je op me rekenen.


FAQ:

Wat doe ik niet:

  • Ik maak niet je badkamer schoon
  • Ik gooi niet je spullen weg
  • Ik neem niet de beslissingen voor je


Moet ik opruimen voordat je komt? 

  • Nee, niet opruimen. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te krijgen zoals het normaal is.


Kan ik dit niet zelf met een paar tips?  

  • Een organizer is een soort coach. Ik ondersteun je in het proces, help je op weg en geef je tips terwijl we aan de gang zijn. Vaak ben ik het zetje in de goede richting, dat zorgt dat je actie gaat ondernemen.
IK WIL MEER WETEN!

Bedrijf


Empty desk, documenten beheer, time management

Het organiseren en implementeren van deze zaken in je organisatie is lastig.

Door middel van een workshop voor de afdeling, of 1 op 1, is dit goed te regelen.

Wil je meer weten over wat ik kan betekenen voor het stroomlijnen en ordenen in je organisatie, neem dan contact met me op. Samen kunnen we dan kijken of we een goede oplossing kunnen vinden.

Ook voor het goed inrichten van ruimtes, het opzetten van nieuwe archiefstructuren en stress/werkdruk reductie, ben je bij mij aan het juiste adres.

Samenwerken online, documenten delen, digitaliseren, allemaal punten waar organisaties momenteel mee te maken hebben. Maar wat is nou handig, hoe hou je overzicht en contact, en grip op alles? 

Dit zal in de toekomst waarschijnlijk deels zo blijven. Nu zorgen dat alles goed is ingericht, zorgt voor rust en ruimte voor groei. Ook zorgt het ervoor dat er minder stress wordt ervaren, als iedereen weet dat "het" loopt.


FAQ:

Wat doe ik niet: 

  • Ik gooi niet je hele systeem in 1 x op de schop
  • Ik neem geen beslissingen voor je, ik adviseer
  • Ik gooi geen spullen weg


 Hoe werkt het dan? 

  • Ik praat met de medewerkers, zij weten vaak waar knelpunten zitten. Die breng ik in kaart. Ondertussen kijk ik ook hoe zij werken en met welke software. Aan de hand van deze bevindingen kan ik een plan van aanpak opstellen. 


Werk je LEAN?  

  • Tja, eigenlijk is dit iets wat elke organizer doet. Wij zorgen voor structuur, efficientie en werkdruk reductie. Zoals LEAN dus.


IK WIL MEER WETEN!