ALLES OP ORDE

Professional Organizer en ZZP AdministratieWie ik ben:

Madeleine Duijn-Smit, getrouwd, 2 kinderen, wonende in het pittoreske Andijk.

Na jarenlang in het bedrijfsleven en de not- for-profit sector te hebben gewerkt, vond ik het tijd om mijn ervaring in te gaan zetten in mijn eigen bedrijfje. In mijn werk, privé en vrijwilligers werk kwamen steeds mijn organisatie en regel talent naar boven. 

Ik vind het heerlijk om te zorgen dat alles is opgeruimd, op orde is en op rolletjes loopt.

Voor mijn familie en vrienden regel ik al jaren alle administratie,  de verhuizingen en de feestjes. Ook de boekhouding en omzetbelasting van zzp-ers doe ik er al een tijdje "bij".  Als financieel administratief medewerker, doe ik al jaren de boekhouding en de gehele financiële administratie voor een middelgroot bedrijf.

Ik heb de  opleiding voor Professional Organizer succesvol afgerond, zodat ik binnenkort lid van worden van de branche- organisatie NBPO.  Dit ter aanvulling op mijn eigen ervaring.